lördag, april 24

Annorlunda lördagsmorgon

Vaknade klockan sju imorse. Pigg!! Det hör inte direkt till vanligheterna. Då var övriga familjen redan igång. Anders och Oliver var redo för att dra iväg på samling till första matchen i fotbollscupen. Ella var också ovanligt pigg idag och mumsade mer än gärna havregrynsgröt med grabbarna då strax efter sju...

Sedan var det Ella och jag. Och Ella fick bestämma vad vi skulle göra. Vanligtvis består förmiddagarna på lördagar av mys framför TVn för Ella. Men inte idag. Nej, istället fram med krämer och make up av alla de slag! Här ska fixas!

Ella har länge bett om att vi ska ha "Mary Kay-sminkning" som hon säger. Alltså, hela kitet: rengöring, skyddande krämer, foundation och make up. Allt från eyeliner och ögonbrynspenna till läpp-penna och partymålade läppar :)

Så klockan halv tio satt mor 36 år och dotter 7 år och lekte fram värsta disco-makeupen. Jättemysigt!

Och vi blev såå grymt snygga ;)

Nu är Ella och leker med en kompis, men hon ville absolut inte tvätta bort allt det jobb hon lagt ner när hon skulle gå dit. Så vi gick halva vägen var. Klockan halv två kommer kommer hon hem en sväng och förvandlas åter från poppig tonåring till min alldeles vanliga goa, underbara sjuåring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar