lördag, november 26

Genom Tvivelbyn och Rädslestad till Hadetbäst

Snor till vissa delar Sharmas ord här men jag misstänker att han har en poäng...

Going from a place called Ordinary to a state called Extraordinary means you'll have to drive through a village called Doubt and a Town called Fear. The journey can get confusing at times but just choose to follow your heart and I´m sure you'll get there ;)

Vill du åka? Törs du åka...? (Det går ju att åka i olika hastighet. Du måste inte ta motorvägen. Du skulle kunna välja att börja på 30-sträckan...)

söndag, november 20

Valet är mitt

Okej mina vänner - jag fortsätter tjata :) Vi VÄLJER själva. Så här tänker jag idag:

  • Jag väljer att leva genom medvetna val, inte genom "slumpen".
  • Jag väljer att skapa förändringar, inte ursäkter.
  • Jag väljer att vara motiverad, inte manipulerad.
  • Jag väljer att vara värdefull, inte utnyttjad.
  • Jag väljer självkänsla, inte självömkan.
  • Jag väljer att utmärka mig, inte konkurrera.
  • Jag väljer att lyssna till den inre rösten, inte slumpmässiga röster från folkmassorna.
Valet är mitt.

lördag, november 19

Du är designern

Har du tänkt på att du är den som designar ditt eget liv?

Du är fri att välja de tankar och känslor du vill ha. Du är fri att lyssna på din inre röst - den röst som inte vill något hellre än att du tar hand om dig själv på allra bästa sätt. Den röst som säger att du ska använda dina förmågor och talanger på det sätt som gör dig gladas. När du gör det det du inners inne vill och designar ditt liv så, har du ju full kapacitet att ge av dig själv till omvärden!

Välj MOD, var konstnärlig, var kreativ och ha roligt när du utformar dina drömmars liv...

Du behöver inte vara orolig. Lita på dig själv. Allt du behöver finns inom dig nu...

söndag, november 6

This life

~♥~
You were given
this life
beacuse you were
strong enough
to live it
~♥~

Det finns en orsak...

Kan det vara så att det finns en mening med allt som händer? Jag har en känsla av att det vi ställs inför dyker upp av en anledning, en orsak. Och att det dessutom sannolikt kan vara något som gynnar mig... Det är verkligen inte alltid det känns så, men jag tror på att stanna upp och fråga sig själv: Vad kan jag lära mig av det här? Vad är gåvan i det här? 

Utamningen blir att faktiskt bromsa in och lyssna på svaret. Det är oftast enklast att bara säga att "det här är skit", "det finns ingen positivt i det här" . Men om vi ger oss själva tiden att kliva lite utanför situationen - om vi sätter oss som en liten fluga på väggen och betraktar det som sker - och sedan tänker oss ett lite större perspektiv, så gömmer det sig antagligen en stor möjlighet där.

Kan det vara så att livet inte ger oss större utmaningar än vi klarar av...? Och att vi får dom för att vi ska kunna utvecklas och leva än mer fullt ut...? Jag har en känsla av att det kan vara så...

~♥~ Someday everything will all make perfect sense.
So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself that everything happens for a reason. ~♥~

onsdag, november 2

Tycker att John har rätt

"När jag var fem år gammal, berättade min mor mig alltid att lyckan var nyckeln till livet. När jag gick i skolan, frågade de mig vad jag ville bli när jag växte upp. Jag skrev ner "lycklig". De sa att jag inte förstod uppgiften, och jag sa till dem att de inte förstod livet."

(John Lennon)

Håller med John jag :)